Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

Coafuri perfecte de sarbatori cu ulei de argan: 3 ponturi utile


Ce ar mai fi petrecerile de sarbatori pentru doamne si domnisoare, fara coafuri perfecte? In aceasta perioada, secretul suvitelor tale vor fi cativa stropi de ulei de argan, care vor face minuni pentru sanatatea firelor de par si forma perfecta a coafurilor de sarbatori. Cateva ponturi utile despre cum poti folosi uleiul de argan in aranjarea parului te pot ajuta sa stralucesti cu adevarat de Craciun si Revelion.

Uleiul de argan reda stralucirea naturala parului, calitate de baza pentru coafuri perfecte de sarbatori. Cu rolul sau protector la nivelul scalpului, un strop de ulei de argan aplicat inainte de spalare te ajuta sa scapi de matreata, cojite si alte probleme ale pielii capului. Tot cu ulei de argan scapi si de varfurile despicate si deteriorate, dar si de firele electrizate din cauza efectului de uscare provocat de ger.  Iata cum poti sa folosesti uleiul de argan pentru coafuri perfecte la evenimentele speciale de la sfarsitul anului!

  1. Tratament pre-vopsire cu ulei de argan

Inainte sa iti vopsesti parul, mai ales daca podoaba ta capilara este afectata de multe vopsiri si coafari anterioare, foloseste un tratament pre-vopsire cu ulei de argan. Firele de par au nevoie de hranire, hidratare si reintinerire, astfel incat sa nu fie distruse permanent de o noua interventie a stilistului, la salon.

Prepara o masca din 2-3 linguri de Ulei de Argan pur, amestecate cu o fiola de vitamina A uleioasa. Aplica masca pe parul umezit usor si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Spala-ti apoi parul ca in mod obisnuit si repeta ritualul de 2 ori pe saptamana.

  1. Pregatirea pentru coafat cu ulei de argan

Cu o seara inainte sa te coafezi,  asigura-te ca parul tau este suficient de hidratat, flexibil si stralucitor pentru a putea fi coafat in cel mai reusit mod cu putinta. Aplica o cantitate generoasa de ulei de argan pur pe parul uscat, incepand cu varfurile, apoi infasoara-ti podoaba capilara intr-un prosop cald si ramai asa vreme de 40-50 de minute.

Daca ai un scalp uscat, maseaza-ti si pielea capului. Daca ai parul uscat sau foarte uscat, foloseste Ulei de par cu Argan si Ylang Ylang, un concentrat din plante organice care va reda sanatatea si frumusetea parului tau, chiar si cand te coafezi foarte des.

  1. Definirea coafurii cu ulei de argan

Frumoasa Salma Hayek nu paseste niciodata in fata reflectoarelor, fara sa isi fi definit inainte coafura realizata de stilisti cu cateva picaturi de ulei de argan, aplicate de-a lungul buclelor sau al suvitelor drepte.

Calitatea incredibila a uleiului de argan, aceea de a nu lasa parul unsuros sau incarcat, il face sa fie cel mai bun tratament anti-electrizare si fixare a coafurii. Dupa ce te coafezi, urmeaza exemplul Salmei si vei fi uluita de rezultat!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu