Ulei de argan cosmetice bio Argandia meniu orizontal

5 motive sa iti inlocuiesti crema de fata cu uleiul de argan

Uleiul de argan poate inlocui fara probleme crema ta de fata obisnuita, oricat de costisitoare ar fi aceasta. De cele mai multe ori, poti constata ca produsele cosmetice nu iti ofera rezultatele promise pe prospect, suprinzandu-te neplacut si cu o serie de efecte adverse, precum iritatiile sau eruptiile cutanate. In schimb, uleiul de argan iti hidrateaza si iti protejeaza pielea, fara sa o puna in pericol.

Compusii uleiului de argan sunt 100% naturali si functioneaza ca un elixir al tineretii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tipurile sensibile. Iata cateva motive pentru care poti inlocui cu succes crema ta de fata obisnuita cu doar cativa stropi de ulei de argan!

1. Uleiul de argan nu agreseaza pielea

Spre deosebire de multe creme de fata cu ingrediente chimice menite sa dea un aspect placut tenului, uleiul de argan intruneste toate proprietatile de reparare si hranire  a celulelor dermei, fara sa produca agresiuni precum iritarea pielii sau cresterea predispozitiei la acnee si alte probleme ale tenului.

Asadar, foloseste dupa demachiere cateva picaturi de ulei de argan pur, care satisface toate necesitatile pielii, de la regenerare a celulelor, pana la hidratare si crestere a elasticitatii acesteia.

2. Uleiul de argan trateaza afectiunile pielii

Daca o crema obisnuita actioneaza ca un simplu agent emolient la nivelul pielii, uleiul de argan este util si in tratarea diverselor complicatii ale bolilor inflamatorii cutanate, precum semnele lasate de varsatul de vant, rozaceea, eczema, acneea sau psoriasisul.

3. Uleiul de argan regleaza nivelul de sebum al pielii

Fie ca pielea ta produce prea putin sebum, fie ca il elibereaza in exces, uleiul de argan regleaza nivelul natural al uleiurilor protectoare produse de piele, in orice anotimp.

4. Uleiul de argan previne descuamarea pielii pe termen lung

La putin timp de la aplicarea unei creme obisnuite de fata, efectul hidratant al acesteia dispare fara aplicari succesive de-a lungul zilei. In schimb, uleiul de argan folosit seara inainte de culcare, te protejeaza a doua zi de craparea, descuamarea si iritarea tenului.

Uleiul de argan trateaza si catifeleaza pielea mai rapid si cu efect mai indelungat decat alte creme, lotiuni sau uleiuri cosmetice.

5. Uleiul de argan are efect anti-imbatranire constant

Daca o crema de fata anti-rid, oricat ar fi de scumpa, nu dovedeste intotdeauna ca este un bun produs anti-ageing, uleiul de argan are un efect anti-imbatranire constant, observabil la scurt timp de la aplicare. Bogat in proteine, grasimi esentiale omega-3, repara in adancime structurile de legatura dintre proteinele pielii.

Astfel, uleiul de argan face ca ridurile si liniile fine, in special cele aparute sub ochi, sa dispara ca prin minune sub actiunea sa regeneratoare si hidratanta.

Un comentariu:

  1. cu greu m-am lasat convinsa si acum sunt tare incantata.
    elixirul cu ulei de argan si lemn de trandafir este nemaipomenit.
    doar cu doua picaturi acopar si fata si gatul
    :)

    RăspundețiȘtergere